返回列表 發帖
thanks......
fayefaye 發表於 2012-4-12 11:30

朱女=小貓
小貓=朱女

BAILEYS IRISH CREAM LIQUEUR - 咖啡 利口酒 (力嬌酒) .
700字節以內 , 不支持自定義Discuz! 代碼

好帖子必須頂。。。。。。。。。。
170bs736hr 發表於 2012-4-15 20:47

THANKS
集思廣益凝聚力量是為茶館精神

好帖子必須頂。。。。。。。。。。
170bs736hr 發表於 2012-4-15 20:47

你喜歡飲嗎

大家好. 我叫阿恒 .
朋友介紹入黎. ( 唔講佢係度叫乜名啦. 哈哈) .
初學飲酒... 非常愛飲.
有機會同大家一齊飲.
5 大酒莊EVENT , 我黎唔到. 希望下次大家有機會一齊飲. 同大家學O野~~~
不知道

大家好. 我叫阿恒 .
朋友介紹入黎. ( 唔講佢係度叫乜名啦. 哈哈) .
初學飲酒... 非常愛飲.
有機會同大 ...
hang 發表於 2012-4-17 11:28

Welcome  

遲些會搞些幾百的聚會

歡迎交流交流

好呀好呀 ... 我係小朋友, 無乜錢. 只好玩幾百O既.
學下飲先. 如果有O的唔 OFFICAL O既HAPPY HOUR GATHRING . 都叫埋我.
有酒就得. 哈哈.
不知道

好呀好呀 ... 我係小朋友, 無乜錢. 只好玩幾百O既.
學下飲先. 如果有O的唔 OFFICAL O既HAPPY HOUR GATHRI ...
hang 發表於 2012-4-17 11:36

甘你要多d上來留意消息啦

平時喜歡兵區酒

其實我新世界舊世界都飲.
由紅白, 到SHERRY  , CHAMPAGNE , TOKAJI .WHISKY.
好飲就飲. 乜都識下. 成日覺得酒世界好闊, 總有更好或自己唔識O既. 所以咪乜都飲.
不知道

自己有幾支HOUSE .. 長期家中俾人飲. 主要係勁平得黎唔失禮.
等我搵下相. 今晚係家POST 上黎先.
不知道