返回列表 發帖
好吸引呀。。。。但要返工喎
Fayefaye1010=菲菲=sofaye
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**

我好近午飯行過去,放工又可以行過去!^_____^
aumay1203 發表於 2012-5-26 22:20

你就好啦  
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**

妳收工過來荔枝角站等,我地一齊過去呀!
aumay1203 發表於 2012-5-26 23:53

希望我5點正可以收到工啦.....

6:00走都可以啦!
aumay1203 發表於 2012-5-27 00:03

好吖,我聽日早D返工開行turbo,盡量5典半收工先

貓哥 發表於 2012-5-27 15:30

咁你去唔去呀?

你去我就去
貓哥 發表於 2012-5-27 18:15

Thanks 文哥, 貓哥& 28號仔嘅紅酒+美食+ 的士快遞

我醒哂好耐啦....只係今朝忙到而家吖!!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

對 2000 最好飲 多謝文哥介紹
harvest28 發表於 2012-5-29 14:54

係吖。。200幾蚊一枝,送礼自飲都唔錯呀!

又錯過咗 tim
大懶人 發表於 2012-5-30 22:27

我地果日都講緊唔見咗你一排吖.......下次囉