返回列表 發帖
生生今天也不見了,難道......
Garrard 發表於 2011-11-10 16:09

去咗街市買餸o者.....你諗多o左o勒!
Nothing is impossible

去咗街市買餸o者.....你諗多o左o勒!
生生不識 發表於 2011-11-10 22:38

我仲以為你去掃貨添

我仲以為你去掃貨添
skynineboy 發表於 2011-11-10 22:43

係掃貨呀。。。不過係街市囉!四,五日冇去街市...冇哂新鮮材料!

接着由生生兄揀選「蔡琴、民歌」試聽,一曲「被遺忘的時光」已令他非常陶醉,不停點頭,再聽「出塞曲 ...
skynineboy 發表於 2011-11-9 23:17

我直情覺得自己係"無間道"o既"劉建明"督察。。。。超級通透

我直情覺得自己係"無間道"o既"劉建明"督察。。。。超級通透
生生不識 發表於 2011-11-10 22:56

今日响屋企攞隻蔡琴民歌出嚟聽,一陣間就熄機

睇嚟我要食退燒丸或解毒丸,一係玩啲細細粒容易食
skynineboy 發表於 2011-11-9 23:47

呢套真係有驚喜....禾桿蓋珍珠!

skynineboy 發表於 2011-11-10 23:02

回憶...係痛苦o既根源....忘記禽日發生o既o野喇!

skynineboy 發表於 2011-11-10 23:02

睇嚟你中毒情況...意志力都幫唔到幾多喎!

睇嚟你中毒情況...意志力都幫唔到幾多喎!
生生不識 發表於 2011-11-10 23:08

但我有萬能解藥(無水)

真係要邀請蔡琴來港鑑聽一下