返回列表 發帖
叫抵用, 唔夠用又隨時可以加多一兩個, 禾加下加下都買左十零個
GaryL 發表於 2011-9-24 23:07

我相信你100個都唔夠

我相信你100個都唔夠
Garrard 發表於 2011-9-24 23:13

100個架要花超過100個以上呢買碟
<strong>&quot;性格決定命運&quot; <strong>

100個架要花超過100個以上呢買碟
GaryL 發表於 2011-9-25 00:06

傳聞你碟量過萬 100蚊隻已經……唔覺唔覺

笑話一則
套機一萬幾仟,碟量一萬幾仟隻
套機一佰幾十萬,碟量一百幾十隻

笑話一則
套機一萬幾仟,碟量一萬幾仟隻
套機一佰幾十萬,碟量一百幾十隻
Garrard 發表於 2011-9-25 00:12

其實唔係笑話
<strong>&quot;性格決定命運&quot; <strong>

【家訪】一無閒 YBA 組合

全set 法國机

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

聽古典真係要咁樣比較才知龍與鳳
Garrard 發表於 2011-9-24 22:20

有時玩上腦,不停追早期,好彩我有朋友係外國幫我買碟,香港炒碟太貴

呢套卡門,我共有6套
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

一無閒推介的春天
Garrard 發表於 2011-9-24 22:29

講到叫春,我最後都係中加加師傅毒,買了呢隻........

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

這次家訪很簡單
為了3個英文字 YBA
這個名字實際是設計人Yves-Bernard Andre的簡寫
Since 1981, YB ...
Garrard 發表於 2011-9-24 22:07

先謝謝加加師傅到訪,學到唔少o野

又有風扇

Garrard 發表於 2011-9-24 22:35

講開風扇,我無用係兩聲度的,係吹下blueray,同吹下間屋清潔用的