返回列表 發帖
就係有......不過全部唔靚個度死.......wakakakakaka
howin 發表於 2011-9-14 11:07

原來幾塊豬排撲向你.....咁痛苦o既回憶。。唔怪得你咁大反應!了解。了解o既!
Nothing is impossible

無發脾4......不過都要 你.....wakakaka
howin 發表於 2011-9-14 11:07

我次次打完羽毛球就去食,講到拍台拍凳都吾見半隻小強
你話你郁下啫,就嚇到小強周圍走,小強都聞到你有病呀
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

你話你郁下啫,就嚇到小強周圍走,小強都 ...
Derek109 發表於 2011-9-14 11:14

可能個日咁啱落雨...天氣唔多好....之前去過幾次都無....
入門器材一堆

原來幾塊豬排撲向你.....咁痛苦o既回憶。。唔怪得你咁大反應!了解。了解o既!
生生不識 發表於 2011-9-14 11:12

入門器材一堆

你話你郁下啫,就嚇到小強周圍走,小強都 ...
Derek109 發表於 2011-9-14 11:14

人人都想身體健康...o既!
你拍枱拍櫈...我都走先喇。。。何況係強仔呢?哈哈哈

可能係.......有老花.......wakakakaka
howin 發表於 2011-9-14 10:56

衰仔,
你走出泥嗌有老花?!
作屎你呀!!!!
拱噯地點算呀???!
菲 E = 菲飛 = FayeFei = 肥飛

衰仔,
你走出泥嗌有老花?!
作屎你呀!!!!
拱噯地點算呀???!
菲 E 發表於 2011-9-15 19:26

你去羽毛球會友。。。嚴厲鼓勵佢喇!!!佢回覆D..post。。真係出哂煙!!

禾懷疑啲小強係係啲女仔既裙底走出黎!亞生你5d深入追查下!:p

禾懷疑啲小強係係啲女仔既裙底走出黎!亞生你5d深入追查下!:p
fufu 發表於 2011-9-15 19:59

富哥,搵強仔同搵女朋友仔都唔係我專長喎!