返回列表 發帖
rumor兄再買個FE放3個電

肯定又更上一層樓

等待報告
Garrard 發表於 2011-9-10 00:17

報告++大c, 原來 FE 架 真係一個都不能少.  加咗之後, 唔見咗同欠咗既野都番咗嚟.

但係, 我個荷包就唔見咗好多野啦....

最新相片

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

評分人數

• anthlai

• skynineboy

哈哈哈又要加場

恭喜恭喜

最新相片

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
rumor 發表於 2011-9-12 17:55

恭喜!吾爭在換埋果隻齊齊整整靚仔好多喎!
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

恭喜!吾爭在換埋果隻齊齊整整靚仔好多喎!
dt825 發表於 2011-9-12 22:37

這個依定喇

要再攪家訪團先得喎
我個日本名叫------長期糧尾------多多指教

回復 196# dt825

danny 兄, 我都想呀, 不過可能要出年先啦.

回復 198# ykwan

No problem.  You are always welcome.

回復  dt825

danny 兄, 我都想呀, 不過可能要出年先啦.
rumor 發表於 2011-9-13 11:55

逐個換有三次驚喜,咁我地又有多次家訪嘅籍口!
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

逐個換有三次驚喜,咁我地又有多次家訪嘅籍口!
dt825 發表於 2011-9-13 20:48

有道理
集思廣益凝聚力量是為茶館精神