返回列表 發帖
我都未去西宮呀
Garrard 發表於 2011-9-9 14:43

++大師記得帶埋我去探西宫呀
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

大師好音毒呀
邊度有得買呀?
Derek109 發表於 2011-9-9 15:37

快d 掃好快又貨源歸邊

++大師記得帶埋我去探西宫呀
anthlai 發表於 2011-9-9 16:09

anthlai 仲要去你度先

anthlai 仲要去你度先
Garrard 發表於 2011-9-9 16:42

歡迎 歡迎 不過cheap雞嘢怕拮親大師耳仔啊
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

快d 掃好快又貨源歸邊
Garrard 發表於 2011-9-9 16:40

我都吾知邊度買,歸條毛咪?
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

我都吾知邊度買,歸條毛咪?
Derek109 發表於 2011-9-9 18:56

去大眾書局唔會有炒價

去大眾書局唔會有炒價
Garrard 發表於 2011-9-9 20:11

大眾有王菲1:1嘅CD賣?
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

昨晚dt825隻天空係大眾買

rumor兄再買個FE放3個電

肯定又更上一層樓

等待報告

FE架真係好正但亦好很貴
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊