返回列表 發帖
去德國定瑞士考察
Derek109 發表於 2011-9-5 00:36

哈哈夜d起飛啦……發下夢先

哈哈夜d起飛啦……發下夢先
Garrard 發表於 2011-9-5 00:39

吾係呀,起碼都要去下心圳歐洲小人國睇下先拉
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

大師又有耳福
Derek109 發表於 2011-9-5 00:35

別以我百毒不侵,每次回家都要咬毛巾架

吾係呀,起碼都要去下心圳歐洲小人國睇下先拉
Derek109 發表於 2011-9-5 00:44

強國蛋機全日專人看守

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

rumor兄 星期四 o.k.預我2位

謝謝
Garrard 發表於 2011-9-5 00:32

收到.  咁星期四晚一齊吃晚飯再到寒舍啦.

danny, 預咗你啦.

ykwan 同 anthlai 都應該會嚟.

danny, 預咗你啦.

ykwan 同 anthlai 都應該會 ...
rumor 發表於 2011-9-5 12:23

記得預埋德國軍長喎!
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

回復 138# anthlai

收到.

回復  anthlai

收到.
rumor 發表於 2011-9-5 13:25

收到風個晚有毒蛇出沒 小心小心
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

[quote]

danny, 預

Thanks! 等你通知集合地點和時間。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用