返回列表 發帖
自從換咗個hi-fi架之後, 隻老鼠再唔可以擺係cd上面了.
rumor 發表於 2011-8-29 01:10

rumor兄換了FE ?好多兄弟想來拜訪,可否預約個booking ?謝謝

回復 113# Garrard

師兄門想到寒舍當然歡迎啦.  但係今個星期時比較緊張, 而且仲幫緊套system搵緊方法加強低頻張力.

不如9月5號個星期呀?

回復  Garrard

師兄門想到寒舍當然歡迎啦.  但係今個星期時比較緊張, 而且仲幫緊套system搵緊方法加強低 ...
rumor 發表於 2011-8-29 08:23

rumor 兄好的,度好期pm我

玩埋抔甘激
集思廣益凝聚力量是為茶館精神

回復 115# Garrard

冇問題, 過2日confirm 時間.

玩埋抔甘激
貓哥 發表於 2011-8-30 21:35

係呀, d抔同d牛肉粒好好玩, 不過有時都攪到自己幾煩.

回復  Garrard

冇問題, 過2日confirm 時間.
rumor 發表於 2011-8-31 01:31

我又想參加考察團
我個日本名叫------長期糧尾------多多指教

我又想參加考察團
ykwan 發表於 2011-8-31 08:58

我都想參加呢考察團啊! 有机會跟++大師同貓哥學下嘢麻
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

我又想參加考察團x3

回復 115# Garrard

嚟緊既星期四或五唔知各位有冇時間緊比吓意見呢?

評分人數

• 藤原拓海