返回列表 發帖
問過,but暫時唔買住
GaryL 發表於 2011-7-31 15:25

你好GaryL兄

小弟諗諗下以我依家既財力用呢個價錢都幾難買到部可以贏到佢所以先唔賣住
唔好意思啊

tomeectom第一次全裸就獻左比茶館~

你好GaryL兄

小弟諗諗下以我依家既財力用呢個價錢都幾難買到部可以贏到佢所以先唔賣住

bsuper 發表於 2011-7-31 15:37

bsuper 兄, 完全同意! 比我都會唔賣^^

千萬唔好唔好意思!

3/5A真是傳奇
自己曾經玩過3對
2對harbeth+1對 Rogers

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

集思廣益凝聚力量是為茶館精神

多謝Garrard兄到訪,近日忙到PK,自己都係今日才看到.
還好最起碼Garrard兄聽完都無太差感覺,
上星期和另一位DIY燒友說起,想在茶館開一個DIY交流,
唔知多唔師兄對DIY有興趣????
人生如夢.......

CAS 除了方便不是味兒吧
現在音響真好,聽得入耳都無錢買架,少好多煩惱
Garrard 發表於 2011-7-31 15:37

現在HIFI只有大陸人有錢買,價格完全唔合理
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

多謝Garrard兄到訪,近日忙到PK,自己都係今日才看到.
上星期和另一 ...
tomeectom 發表於 2011-8-1 14:09

可唔可以旁聽,當上大師班^^

上星期和另一 ...
tomeectom 發表於 2011-8-1 14:09

tomeectom兄等緊你們來分享diy既樂趣呀

其實這篇家訪未完架…………仲有其他料架