返回列表 發帖
發帖5算多。。但回帖都5少架!
fayefaye 發表於 2012-9-29 19:43

我叫版主加番比你

評分人數

集思廣益凝聚力量是為茶館精神

呢期好忙,係唔係要申請開account? 我點樣可以亦都有勳章呢
shadam 發表於 2012-9-29 18:07

發帖子達2,000之會員將會獲授一個功勳以表賞勵,再達5000再加第二功勳,再達12000加第三功勳以示獎勵對紅茶館的支持

發帖子達2,000之會員將會獲授一個功勳以表賞勵,再達5000再加第二功勳,再達12000加第三功勳以示獎勵對紅 ...
sonykk 發表於 2012-9-29 19:50

真系麻煩sonykk了..
♥◕‿◕♥『有財富不等於有健康,但有健康就等於有財富。』。♥◕‿◕♥

aumay 5015帖啦
Fayefaye1010=菲菲=sofaye
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**

新尼哥哥我都夠2000帖
係咪要向你申請授勳呢 ?
FriendFriend 發表於 2012-9-29 18:57

會員 FriendFriend恭喜你獲得第1勳扣以示你對紅茶館討論區的支持,再次感謝你的支持

真系麻煩sonykk了..
aumay1203 發表於 2012-9-29 19:52

會員aumay1203恭喜你獲得第2勳扣以示你對紅茶館討論區的支持,再次感謝你的支持

會員aumay1203恭喜你獲得第1勳扣以示你對紅茶館討論區的支持,再次感謝你的支持
sonykk 發表於 2012-9-29 19:55

thanks so much.....
♥◕‿◕♥『有財富不等於有健康,但有健康就等於有財富。』。♥◕‿◕♥

會員 FriendFriend恭喜你獲得第1勳扣以示你對紅茶館討論區的支持,再次感謝你的支持
sonykk 發表於 2012-9-29 19:53
謝謝

我有排先有吖。。之前都5知5見咗幾多帖吖。。
fayefaye 發表於 2012-9-29 19:01

會員fayefaye恭喜你獲得第2勳扣以示你對紅茶館討論區的支持,再次感謝你的支持

恭喜
集思廣益凝聚力量是為茶館精神