返回列表 發帖
仲要係壇島出品

評分人數

菲 E = 菲飛 = FayeFei = 肥飛

嘩....拱好福利o既?
仲請5請人呀??
菲 E 發表於 2011-7-24 23:40

交o左好多單生意..個個做到癲咁滯.贏o左比賽o既獎品o黎o架!!!
你知唔知諾貝爾經濟學獎,得獎人'費民"o既名句係乜....?
There is no free lunch in the world !!!!
Nothing is impossible

個時成日食好嘢, 又5覺得特別好食
因為都不是第一次吃, 無嘜特別感覺了
菲 E 發表於 2011-7-24 23:41

收到.....

交o左好多單生意..個個做到癲咁滯.贏o左比賽o既獎品o黎o架!!!
你知唔知諾貝爾經濟學獎,得獎人'費民"o既名 ...
生生不識 發表於 2011-7-24 23:58

拱你都巧犀利啫
跑到數達到target爆quota拱勁!
抵你有得去o既!!

拱你都巧犀利啫
跑到數達到target爆quota拱勁!
抵你有得去o既!!
菲 E 發表於 2011-7-25 00:14

人在江湖,身不由已......

人在江湖,身不由已......
生生不識 發表於 2011-7-25 00:16

出糧時份糧拱大份, 就5係拱講架啦

出糧時份糧拱大份, 就5係拱講架啦
菲 E 發表於 2011-7-25 00:31

辛苦成個月....唯一興奮o左1分鐘囉.

遊客區...價錢真係......!!!Thank you !
生生不識 發表於 2011-7-24 18:35

其實唔算貴,
忘記了自己共食了2隻雞翅膀,
這間舖自己幫襯了超過20年,
牛雜ok.
每個人要走的路都只有由他自己選擇.

老麥都post......??我一年都食唔到3次

回復 125# 菲 E

好恐怖