返回列表 發帖
入D2800

恆指去到24000都吾錯啦有10%回報

夠穩陣
貓哥 發表於 2014-2-11 11:55

上半年達唔達標呢?  
好怕指數俾大戶反覆舞弄, 唔跟市況
展翅鵬翔

484 or 434,
which one is better to buy?

00434        博雅互動        升        12.000        +2.389%        27.327M        8.644B        HKD       
00484         ...
YSK 發表於 2014-2-11 11:51

二選一,434感覺好o的

網遊可諗埋8002,3月份打入中國

評分人數

• 水手

YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

二選一,434感覺好o的

網遊可諗埋8002,3月份打入中國
一無閒 發表於 2014-2-11 12:01

又係 "8" 字行頭!  
展翅鵬翔

上半年達唔達標呢?  
好怕指數俾大戶反覆舞弄, 唔跟市況
水手 發表於 2014-2-11 12:01

如果外圍精神1個月都得啦

評分人數

• 水手

集思廣益凝聚力量是為茶館精神

恆指 21,925 +345.78
國指 9,853 +239.51
333.47億
既然有些東西你無法改變,為何要憂慮?為所擁有的東西感恩,遠離思想負面的人,保持微笑,繼續跑步。

貓哥 發表於 2014-2-11 12:04

貓哥, #2383 係唔係無得跟番?  
1.X 做過上黎, 一浸就完事?
展翅鵬翔

回復 59# 貓哥
    Thank you. some friends are addicted to phone games and are paying money to play... 484 is close to IPO price.
700,1398,2823 gogogo

貓哥, #2383 係唔係無得跟番?  
1.X 做過上黎, 一浸就完事?
水手 發表於 2014-2-11 12:13

尼隻無玩啦

要等拉

玩都要set 止蝕位

評分人數

• 水手

貓哥 發表於 2014-2-11 12:04

舞返上24000  吾多

只係上年,年尾趺個D  o乍

評分人數

• 水手

尼隻無玩啦

要等拉

玩都要set 止蝕位
貓哥 發表於 2014-2-11 12:19

收到!  只係奇怪, 李生地只係推一浸咁細咪?
佢地唔係應該只做大牌架咩?  
展翅鵬翔