返回列表 發帖
唔怪得知我去到骨場....d骨妹見到我好似螞蟻嬲蜜糖咁啦...
howin 發表於 2011-6-21 15:52

小心D痴情技師切你一部份翻去記念呀
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

你吾係已經係上市公司董事了咩?.......
Derek109 發表於 2011-6-21 16:47

入門器材一堆

睇黎距離上市集資,又邁進一大步喇
howin 發表於 2011-6-21 16:45

你吾係已經係上市公司董事了咩?.......
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

大家樂都算cheap?哇....你兜友甘大口氣......
Derek109 發表於 2011-6-21 16:28

我講你姐,大家樂係我飯堂
入門器材一堆

未算大單......
遲d你去京城,有特別通道招呼你添.......
Derek109 發表於 2011-6-21 16:25

睇黎距離上市集資,又邁進一大步喇
入門器材一堆

大家樂咁cheap嘅野Derek哥點啃得落口
howin 發表於 2011-6-21 14:51

大家樂都算cheap?哇....你兜友甘大口氣......

咁大單
howin 發表於 2011-6-21 15:41

未算大單......
遲d你去京城,有特別通道招呼你添.......

禁米大部份技師都認得你
anthlai 發表於 2011-6-21 15:47

唔怪得知我去到骨場....d骨妹見到我好似螞蟻嬲蜜糖咁啦...
入門器材一堆

咁大單
howin 發表於 2011-6-21 15:41

禁米大部份技師都認得你
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

成都日報登左你幅相拉........
Derek109 發表於 2011-6-21 14:54

咁大單
入門器材一堆