返回列表 發帖

劉美君《Love addict》

今日買左返黎滿心歡喜
點知一開聲就覺得出事
把人聲有D矇
D樂器聲又唔得
初初聽以為自己套機有問題即刻拎返陳潔儀同趙學而出黎聽聽
又完全冇問題
但係如果純粹以歌本身質數計其實幾好聽
但係如果用發燒碟做standard就真係完全唔合格
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

評分人數

04. 原來的我

一人吮一啖好易吮乾啊
anthlai 發表於 2011-6-21 20:41

吮爆呀
入門器材一堆

一人吮一啖好易吮乾啊
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

D技師一人剪少少都冇幾多剩啦 唔好悟會我唔知你有幾短�長,不過了解到技師之多唔係講笑{:12_714 ...
anthlai 發表於 2011-6-21 19:25

咪講到人地咁暴力...可能佢地一人吮一啖呢
入門器材一堆

D技師一人剪少少都冇幾多剩啦 唔好悟會我唔知你有幾短�長,不過了解到技師之多唔係講笑
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

小心D痴情技師切你一部份翻去記念呀
anthlai 發表於 2011-6-21 16:56

咁長..大把俾佢剪..洗乜驚
入門器材一堆

吹王可能要半年先夠皮
Derek109 發表於 2011-6-21 16:59

禁要Book定長模+幾個80后去樹威先得啦  強裂要求男女同獄

留你十五日一盡地主之誼
anthlai 發表於 2011-6-21 16:57

吹王可能要半年先夠皮
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

未算大單......
遲d你去京城,有特別通道招呼你添.......
Derek109 發表於 2011-6-21 16:25

留你十五日一盡地主之誼