返回列表 發帖
香港得一個代理呢,水貨就要自己睇風險,好難講
一無閒 發表於 2011-8-25 15:39

咁知唔知行貨同水貨爭幾錢呀??
入門器材一堆

咁知唔知行貨同水貨爭幾錢呀??
howin 發表於 2011-8-25 16:44

現在歐洲加左價,差唔幾
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

現在歐洲加左價,差唔幾
一無閒 發表於 2011-8-25 17:24

明白...唔該哂...等我托人問下價先....
入門器材一堆

回覆: 純粹分享..入門器材一堆...

揾到正貨二手就最好,狗要煲五百個鐘先好聽,重要睇你用乜amp同歌煲,之前有人帶了條到我到試,可以係電子同木結他的分別,唔知係咪太新未煲定係以前的狗純啲

[quote]現在歐洲加左價,差唔幾
一無閒 發表於 2011-8-25 17:24

明白...唔該哂...等我托人問下價先....[/QUOTE]

發送自我的 MB525 大板凳

你大把....洗乜驚....wakakaka
howin 發表於 2011-8-24 23:05

我係大把......................咭數囉
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

我係大把......................咭數囉
dt825 發表於 2011-8-25 23:29

大把咭數即係大把limit....大把limit即係大把入息啦...wakakaka
入門器材一堆

揾到正貨二手就最好,狗要煲五百個鐘先好聽,重要睇你用乜amp同歌煲,之前有人帶了條到我到試,可以係 ...
一無閒 發表於 2011-8-25 18:51

知道...努力搜刮中....
入門器材一堆

大把咭數即係大把limit....大把limit即係大把入息啦...wakakaka
howin 發表於 2011-8-25 23:33

比你吹爆左..........

評分人數

• howin

AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

比你吹爆左..........
dt825 發表於 2011-8-26 08:40

死未
入門器材一堆

死未
howin 發表於 2011-8-26 11:47

吹王果然名不虛傳