返回列表 發帖
輕逸一定選oc,卻不失動態,昨晚一樣地動山搖,並不只是拉枝小提琴或人聲靚
Garrard 發表於 2011-8-24 23:44

咁有機會真係要試試,睇下全法大餐會係點
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

輕逸一定選oc,卻不失動態,昨晚一樣地動山搖,並不只是拉枝小提琴或人聲靚
Garrard 發表於 2011-8-24 23:44

報告++C父...禽晚有個老友已經俾我毒害左....中哂O犀利呀毒....而家四處搵緊解藥
入門器材一堆

咁有機會真係要試試,睇下全法大餐會係點
一無閒 發表於 2011-8-24 23:45

一定唔係多舊魚

報告++C父...禽晚有個老友已經俾我毒害左....中哂O犀利呀毒....而家四處搵緊解藥
howin 發表於 2011-8-25 09:25

一夜之後你又升為毒王豪哥

一夜之後你又升為毒王豪哥
Garrard 發表於 2011-8-25 12:18

人人毒我....我毒人人....
入門器材一堆

人人毒我....我毒人人....
howin 發表於 2011-8-25 12:36

正呀,現在豪哥係全套好犀利?

正呀,現在豪哥係全套好犀利?
一無閒 發表於 2011-8-25 13:47

唔係....得條IC咋 ....SC想搵你用緊個條
入門器材一堆

唔係....得條IC咋 ....SC想搵你用緊個條
howin 發表於 2011-8-25 13:52

狗狗小心買到假線呢,不過我用開,真係唔錯,重有,狗狗煲死人的,煲同未煲可以好大分別

另外,條毛問星期五黎你到方便嗎?

狗狗小心買到假線呢,不過我用開,真係唔錯,重有,狗狗煲死人的,煲同未煲可以好大分別

另外,條毛 ...
一無閒 發表於 2011-8-25 14:06

咁知唔知邊度買平?? 呢個星期五唔得呀......約左人.....sorry...sorry
入門器材一堆

咁知唔知邊度買平?? 呢個星期五唔得呀......約左人.....sorry...sorry
howin 發表於 2011-8-25 14:13

香港得一個代理呢,水貨就要自己睇風險,好難講