返回列表 發帖
1點....
howin 發表於 2011-8-24 14:01

搬走個乜link未呀

pm收件人

你打har

咪得
Garrard 發表於 2011-8-24 14:07

係咩.....試下先....haha
入門器材一堆

多了個單元,聲音更高級,稍覺中音薄弱了
Garrard 發表於 2011-8-24 13:48

咁比較於高檔次嘅mini有鑽石高音取向有冇大分別呢?
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

好誘惑!
dt825 發表於 2011-8-24 14:09

GoGoGo~~
入門器材一堆

搬走個乜link未呀
Garrard 發表於 2011-8-24 14:09

諗緊位搬走佢...
入門器材一堆

GoGoGo~~
howin 發表於 2011-8-24 14:13

我要一出一入嫁!即係要即時走對舊嘅。
況且中頻削啲就吾啱我口味囉
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

咁比較於高檔次嘅mini有鑽石高音取向有冇大分別呢?
dt825 發表於 2011-8-24 14:13

dt825 :或者咁講3.2.2 聲音取向是偏向高級型號,mini鑽石高音當然是更厲害

而3.2 可算是kharma 獨立一種聲

dt825 發表於 2011-8-24 14:16

報告報告...r33有對Kharma大肥婆出現...只售HK$458,000 only...有買襯手...
入門器材一堆

dt825 發表於 2011-8-24 14:16

dt825 有財力就一步到位

報告報告...r33有對Kharma大肥婆出現...只售HK$458,000 only...有買襯手...
howin 發表於 2011-8-24 14:20

458,000你過住數先啦.............